Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със зареждането на акумулатора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

тоя номер с откачането на акумулатора може само на москвич да го правиш щото иначе така ще ти изпляска еку-то че няма да разбереш от къде ти е дошло. сега като е студено е нормално да има конденз.
    точка

Comment

Е за тва въобще не бях помислил.... Абе нормално е да има конденз ама това одеве май беше прекалено... и стигам до някви изводи че всичко се е случило от прекалената влага ...

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        тоя номер с откачането на акумулатора може само на москвич да го правиш щото иначе така ще ти изпляска еку-то че няма да разбереш от къде ти е дошло. сега като е студено е нормално да има конденз.
        Нъцки!
        На Москвича има един транзистор и като опляка...
        Само на стара Жигула или на москвич 403;7;8!
        Ама нека колегата да продължава с опитите да си подпали инсталацията!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Споко де не ме нападайте, какво ви е направила моята инсталация, не знаех че е можело да стане такъв гаф. За мой късмет не се еслучило нещо лошо.
          Дори ще се радвам ако някой ми обясни защо е можело да изпуши ЕКУ-то и защо е можела да се запали инсталацията?

Comment

щото акумулатора действа като филтър на пиковете от алтернатора. без него ,представяй си на какво е подложена инсталацията.
            точка

Comment

Точно поради тази причина дядя има едни кабели с щипки в багажника и като трябва да дава ток ги закача за да няма момента с работеща кола без акумулатор. Дори за лади и жигулита е баси стреса това, пробва ли с друг акомулатор че не помня цялата история?
              145 1.7 16V Boxer

Comment

Не, не съм пробвал, заредих си моя акумулатор и ефекта си беше същия, но след 3-4-5 дена в бокса без да и правя нищо се оправи от самосебе си ... Кола с характер

Comment

Working...
                X